About us

NORDIC B'CARE

er et registreret varemærke for en førsteklasses fod- og hudplejeserie, hvor rene ingredienser, dansk produktion og nordisk æstetik er vores byggesten.

 

NORDIC B'CARE serien giver de private kunder mulighed for at opleve forkælelsen med professionelle produkter. Designets minimalistiske udtryk signalerer kvalitet på en naturlig og tidløs måde - hjemme såvel som på klinikken.

NORDIC B'CARE serien er udviklet i et tæt samarbejde mellem en statsautoriseret fodterapeut og et dansk laboratorium. Vores serie er produceret i Danmark og målrettet de professionelle klinikker samt private, der ønsker forkælelsen med luksus produkter.

 

Vi har udelukkende anvendt gennemprøvede og effektive ingredienser, hvor råvarernes naturlige funktioner har højeste prioritet. Vi ønsker at alle - børn som voksne - kan opleve vores serie med god samvittighed.

 

Alle vores produkter har et højt indhold af funktionelle komponenter og er derfor drøje i brug. Alle cremer er uden parfumer (også naturlige), farvestoffer og parabener.

Shea butter

Shea butter er et elfenbensfarvet fedtstof, der udvindes af Parkii-nødder fra Afrika. Nødderne dyrkes af lokalbefolkningen på bæredygtig vis og er i nogle regioner helt afgørende for den lokale økonomi. Vi bruger det raffinerede fedtstof i flere af vore creme-produkter, da det har en række gode egenskaber. Blandt andet har det en hurtig evne til at trænge ind i huden og tilføre den fugt uden at huden virker fedtet. Effekten varer op til 24 timer. Samtidig er Shea butter rig på vitaminer som vitamin A, E og F samt vigtige fedtsyrer.

Foto: Export-Forum.com

Naturlig Lanolin

Lanolinen i vore produkter er helt og holdent udvundet af det naturlige fedtstof, der findes i fåreuld. Får producerer fedtstoffet i uldens hårsække og det har som naturprodukt været anvendt i århundreder. Det er meget beskyttende og modvirker udtørring. Samtidig er det blødgørende og egnet til fx forebyggelse af tør og revnet hud.

Til vores hudplejeserie er der udvalgt de bedste ingredienser for at sikre vores kunder gode oplevelser med produkterne, der skal kunne bruges af alle med god samvittighed. Derfor er de også helt friholdt for farvestoffer, parfume og hormon-forstyrrende stoffer. Cremerne er endvidere helt uden parabener.

 

EU har forbudt brugen af methylisothiazolinon (MI), som har vist sig at kunne fremkalde allergi. Dette stof forekommer heller ikke i vores produkter!

© NORDIC B'CARE®